Mortal Kombat – klasika atgimsta

Kaip žinia, ryt nusimato pasaulinis naujausios Mortal Kombat dalies relyzas. Turbūt daugelis užduoda sau klausimą kelinta jau tai dalis? Juk prabėgo bene 19 metų nuo pirmosios. Tai devintoji dalis, žinoma, jei paimti domėn sakyčiau labai vykusį ir afigienną fighting žanro atstovą Mortal Kombat vs. DC Universe (atneša dar ir dabar krūvą smagienos kaskart užsi’boot’inus žaidimo kompaktą) ir puikų PS2 co-op’inį žaidimuką Mortal Kombat: Shaolin Monks.

Kadangis geimas buvo nu’leak’intas jau ketvirtadienio vakarą (balandžio 18d. pagal TorrentLeech.org), išsibandžiau ir aš jį. Geimas faktiškai pateisino mano lūkesčius. Jei prieš tai kalentas grajus Mortal Kombat: Armageddon buvo visiškas kakalis, kuris nė iš tolo nesudarė gerai sukalto fighting žaidimo įspūdžio, tai šitas it paties dievo lyžteltas kompaktas. Puiki grafika (nors po šiai dienai man Virtua Fighter 5 ne tik gražiausiai atrodantis fighter’is, bet ir techniškiausias) – ant kūno matosi labai aiškūs sužeidimai, atsiveriančios žaizdos, po round’o jos niekur nedingsta, mūšis tęsiamas toliau. Tolygi judesiukų animacija – krūvos combo ir! į MK grįžta bene svarbiausias akcentas – fatality! Brutalumo mėgėjai ten jo ras su kaupu – bene žiauriausias buvo užmatytas kai Smoke’as ir jo antrininkas šešėlis (or wtf that shit called) čiumpa žmogystą už kojų ir perplėšia jį per pusę… Žaidime galima išsibandyti visus šiuos fatality be jokių parkių – nuėjus į meniu ir pasirinkus tam skirtą opciją.

Beje, kaip pastebėjau žaidimo istorija, jei taip galima pavadinti tą filmuką, kuris čia egzistuoja, tęsiama nuo ten, kur ir baigiama Mortal Kombat: Armageddon dalis. Po to gi grįžtama į pirmųjų trijų MK dalių laikus. Galima lošt storyline’ą, tuomet tarp mūšių bus rodomi šiokie tokie filmukai. Kai kurios vietos netgi sakytau gan šmaikščios, pvz. Johnny Cage’as rodo pirštais į priešus, kuriuos žada nugalėti: „i’m taking you out, and i’m taking you out” ir t.t., o prie Sonia’ios sustoja, sakydamas: „i’m taking you out for dinner”.

Aj, ir dar nepaminėjau įdomų dalykėlį – super energijos skalę. Kai ji užsipildo galima ją panaudoti, taip apdaužant priešą kaip obuolį. Tuomet vaizdas sulėtėja, parodomi vidiniai kaukolės, kaulų lūžiai – gore’o mėgėjai, esu įsitikinęs, pasitiks šią naujovę su ovacijomis. Taipogi grajus turi visokių mini žaidimukų, bet čia jau feature’as k’sakant ‘ant mėgėjo’.

Geimas, jau turbūt nė nereikia minėt, yra default’iškai skirtas PS3 ir X360 konsolėms.

O čia mano žodžiams įrodymas:

Komentarų nėra

Atsakyti

*

Copyright © SIAUBAS.LT 2007-2018