War of the Dead (2011) – naujas trailer’is

Taip ilgai lauktas ir jau beveik pamirštas Lietuvoje filmuotas suomių/amerikiečių, kadaise kitu pavadinimu „Stone’s war” nazi zombie filmas, bus pristatytas Toronto After Dark filmų festivalyje spalio 22d. Galima tikėtis, kad neužilgo jis bus pristatytas ir platesnei visuomenės daliai ir viliuosi, kad paklius ir į Lietuvos kino teatrus ar bent jau bus kokiame festivalyje parodytas. Nors sprendžiant iš trailerio, linkęs abejoti ar sudomins mūsų kino „magnatus”. Keista, kad taip ilgai po filmavimo užtruko filmo išleidimas, bet tai galima suprasti ir pateisinti. Sunkus tų horror filmų kelias į dienos šviesą. Netgi pavadinimus tenka keisti. Nors nei vienas, nei kitas orginalumu nepasižymi. Iš filmo kažko daug tikėtis vargu ar galima, bet kaip nazi zombie žanrui prijaučiantiems, nusivilti manau neteks.

2 komentarai(-ų)

  • Jolanta V. 2011-10-13

    Na bent jau vienas sakinys siame straipsniuke yra teisingas.
    TAIP sis filmas bus rodomas Toronto After Dark festivalyje.
    Pirmiausia vertetu pasakyti, kad tai yra ne tik Lietuvoje filmuotas filmas bet tai yra lietuviska co-produkcija! Filmas neturi nieko bendro su Suomija,apart suomiu rezisieriaus ir suomiu aktoriu.
    Tai yra iki siol pats didziausias ir brangiausias lietuviskas filmas visoje LT filmu istorijoje!!!
    Taigi reikia mums didziuotis ir tai vertetu visiems zinoti.

    Atsakyti
  • Slasher 2011-10-13

    Kai toks būrys suomių dalyvauja filmo kūrime, tai nori nenori juos taipogi norisi paminėti prie co-produkcijos šalių sąrašo. Pagal IMDB tai USA | Lithuania | Italy produkcija . O, kas dar neteisinga tuose keliuose sakiniuose? Įdomu… Kad tai lietuviškas filmas niekaip nesutiksiu. Keletas lietuvių net nepagrindinių aktorių, tai visas matomas filmo lietuviškumas. Toliau eiliniam žiūrovui nelabai aktualu gilintis, kas ten darė makiažus, atliko triukus, ar šaudė fejerverkus. Net garso takelyje dabar žiiūriu nesimato Tito Petrikio pavardės. Pagal mane lietuviai jau daugiau uždirbo iš to filmo, nei investavo į jį. Tad atleiskite, bet nematau kuom čia didžiuotis….. Jei filmas bus vykęs, juo galės didžiuotis nebent suomiai :)

    Atsakyti

Atsakyti

*

Copyright © SIAUBAS.LT 2007-2018