Evilized rašė:Ar tik ne šitas kartais http://www.imdb.com/title/tt0082242/ ?
jowalas rašė:Kaip tai galvoje uzstrigusios vieno filmo scenos, bet niekaip neatrisu koks tai filmas,,
filmas apie nama i kuri atsikelia pora vyras su zmona, pries isigidami nama nieko nepastebi tik viename kambaryje ant sieno pamato deme, veliau ta deme dideja ir jos neina isvalyt.. kita scena kai vyras randa rusi sena skustuva ir juo skusdamasis isipjauna, isipjoves vyras pasikeicia..
rode kazkada per TV ,,
giurza rašė:Sveiki, nesėkmingai ieškau siaubo filmo, kurį prieš kokius 10 metų rodė per TV3 ir pavadinimas buvo lyg tai "Apsėstasis", bet tokiu pavadinimu ieškant man nepavyksta rasti. Siužetas: moteris pakviečia kažkokį parapsichologą ar kažką tokio, kad išsiaiškintų su jos namu, nes ten vaidenasi. Jam pastoviai pasirodo maža mergaitė, kuri jam kažką nori pasakyti. Galiausiai paaiškėja, kad jį pasamdžiusi moteris ir jos šeima yra seniausiai žuvusi per gaisrą namuose ir jis visą tą laiką bendravo su vaiduokliais. Būtų labai gerai, jei kas padėtų man tą filmą rasti , nes pavadinimas kurį pamenu, matyt nėra tikslus.
Sveiki. Kažkada labai seniai gal prieš kokį 15 metų mačiau vieną žiauriai įdomų mistinį filmą per BTV. Jis prasidėjo maždaug taip: kažkokiame pastate, kylančiame lifte užstrigo grupelė žmonių (kažkodėl pamenu, kad ten buvo 3 asmenys). Iš neturėjimo ką veikti kiekvienas asmuo pasakojo po mistinę istorija, kurių iš viso buvo 3, ir kurios ir buvo viso filmo esmė. Pirmos neatsimenu, tik kažkokius padrikus fragmentus, trečią man atrodo išvis nebemačiau, bet vat antroji įstrigo labiausiai. Joje buvo pasakojama apie šeimą, kuri kątik atsikraustė į daugiabutį. Tame bute gyvenanti moteris pastebėjo, jog kaimynų šeima, gyvenanti butu aukščiau, kiekvieną vakarą tarpusavy konfliktuodavo. Kol galiausiai neatsitiko taip, jog ta moteris kartą nebeiškentusi užlipo į viršų patikrinti, ar konfliktas neperaugo į kažką rimčiau. Žodžiu, pabaigoje išaiškėja, kad tas butas viršuje seniausiai apleistas ir kad ten įvyko kažkokia baisi nelaimė, dėl kurios visi ten gyvenantys buvo nužudyti ir iki šiol tame bute vaidenosi.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių