Pora sapnų iš paskutinio laikotarpio. Ne konkrečių horror pilmų motyvais, bet kažkur matyta

Dabar juokinga prisiminti, bet tuo metu (sapne), kažkaip nelabai buvo
Kokis tai šaunus virusas užupuolė mūsų kraštą ir žmonės gyvųjų mėsą pamėgo

Užusibarikadavome pas mane kaime šeimyna ir dar keletas draugų. Paaiškėjo, kad virusas perduodamas ir uodui įkandus (čia pirmą kartą mačiau uodą-zombį

). Nežinia kodėl, bet galvojom, kad pieno produktai gelbėjo ar bent trumpam stabdė viruso poveikį organizmui, tai plempėm ten pieną ir ledus valgėm protarpiais atsimušinėdami nuo užkrėstų mano draugų, kurie vis kėsinosi kam nors įkąsti

žo liaudis išmirė greit ar išmetėm juos lauk. Likom tik šeimyna tūlike užsidarę. O paskui, kaip būdingai ir būna, pabudau :/
Kitas
Važiavau aš gražią saulėtą dieną po darbo namo, kai gatvėse pradėjo keistai elgtis vairuotojai. Lėkti dideliu greičiu, daužytis vieni į kitus. Išsilaipinęs iš autobuso, kaip tūlas lietuvis priguliau ant pievutės į visa tai pasižiūrėti. čia pro mane pralėkė dviratininkas ir sustojo už manęs. Kai atsisukau, dviratininko nebuvo, o dviratis buvo be vairo ir sėdynės - tik rėmas (nežinau kodėl, bet užsifiksavo

). Kažkas iš galo uždengė man akis ir pasakė: "tu tikrai neisi ten, kur atsidurs visi kiti". Nemačiau kas tai buvo, bet puoliau bėgti kiemais. Suaugusiųjų nebuvo matyti - tik vaikai. Pastarieji buvo kažkokiom paklaikusiom akim. Smagiausia, kad jie rinko nuo pievos šunų šūdus, iš jų formavo kamuoliukus ir mėtė į mane

. Negana to, užsiundė ant manęs keletą vilkšunių. Atsisukęs, dar spėjau vienam iš delno užvažiuoti per žandikaulį. Anas nukritęs tokiom gerom akim į mane pažiūrėjo, bet mačiau, kad iš paskos dar bent trys atlėkė. čia suskambo žadintuvas ir tiek to tęsinio :/
"teka gyvenimėlis šiknos grioveliu..." c.p. E.M.