Pamenu ir kažkada sapnavau panašius nurautus sapnus, tačiau mane dabar labiau domina kitokio tipo sapnas.
Sapne aš stoviu savo buto koridoriuje, priešais spintą su veidrodinėmis durimis. Aplink tamsu ir viskas lyg sueina į tamsų, blankų rūką. Vienintelis aiškiai matomas daiktas ir yra tas veidrodis, priešais mane. Jis tarsi švytėjo, net nežinau kaip paaiškinti, jei galima taip pasakyti, tai jis švytėjo tamsa, nors aš stovėjau priešais jį už kokio pusantro metro, tačiau veidrodyje nemačiau jokio atvaizdo, tiktai tamsą.
Šį sapną aš sapnavau gerą savaitę, kiekvieną naktį, ir net dienomis netyčiomis užsnūdęs.
Vėliau atsirado kažkas naujo.
Stovėdamas prieš veidrodį pradėjau justi neįprastą tvinksėjimą, tačiau per retą, kad būtų pulsas. Pulsavimas buvo lėtas, sudarytas iš sunkių, ilgų bangų. Lyg aplinka būtų gyva.
Po šio sapno dar nieko blogo nemaniau, tol kol vakar nepabudau pervertas baimės.
Sapne vėl stovėjau priešais veidrodį ir vėl nieko nepamatęs smogiau į stiklą, o pabudęs pamačiau, kad mano ranka, su kuria smogiau sapne į veidrodį, kraujuoja.
Dabar nebežinau ką daryti, bijau net užmerkti akis.
Šiąnakt vėl nemiegosiu ir tikiuosi sulauksiu jūsų atsakymo, ką visa tai galėtų reikšti?