Stream

Amerikiečių/europiečių siaubo filmai

Moderators: Slasher, Otis, ZeaLot

Post Reply
User avatar
kaktusas
Nuliovas
Posts: 3
Joined: 2019-04-25, 14:37

Stream

Post by kaktusas »

Kur stream'inat filmus? Visur reklamų milijonas, o siųstis irgi kažkaip nepatogu, nekenčiu kai parsisiunti filmą, o ten nieko gero. Wasted time. Gal kabelinę įsigyt? Ar verta?
Skulkis
Nuliovas
Posts: 2
Joined: 2019-05-13, 04:13

Re: Stream

Post by Skulkis »

Laba. Iškart šoksiu prie kabelinės, nes ne vienas draugas vis kamantinėja: ar geras dalykas; ar verta; kokia kaina; ar gera kokybė; ar dažnai naujausi filmai išleidžiami. Geras- jeigu pakankamai laiko praleidi prie televizoriaus; geras- jeigu mėgsti filmus, serialus; kaina- apie 13Eur/mėn; kokybė turbūt priklauso nuo tiekėjo (aš pats naudojuos Telia). Videonuomoje serialų serijos ir premjeros išeina berods pasauliniu laiku, yra lietuviški subtitrai ir dar daugybė visokių patogių dalykų. Pasiskaityk apie videonuomą pvz. https://www.telia.lt/privatiems/televiz ... ilmu-nuoma Man asmeniškai, kaip žiūrinčiam begales filmų ir serialų, investicija superinė, tas 13Eur per mėn, dėl viso vargo ieškant stream'o puslapių ir torrentų, tikrai verti.
redvirus
Kanibalas
Posts: 761
Joined: 2007-01-19, 17:38
Location: Vilnius

Re: Stream

Post by redvirus »

Kad nesikartoti, tai šioje temoje apie Netflix kalbama: viewtopic.php?f=11&t=2503

Bet jeigu konkrečiai apie horror žanrą kalbame, tai bijau, kad nei Netflix, Hulu, nei kabelinė nebus tinkamiausias šaltinis jei norisi daug ar konkrečių filmų.
"If two grown men can't make a pervert happy for a few minutes, in order to watch a film about zombies, then maybe we should all just move to Iran!"
Post Reply