Paskutinis matytas TV Show/Series.

SCI-FI/FANTASY/ACTION/COMEDY

Moderators: Slasher, Otis, ZeaLot

fakjupypl
Kanibalas
Posts: 984
Joined: 2005-10-05, 23:20
Location: Vilnius

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by fakjupypl »

Desperate Housewives (2004–2012)
Pasirodė, kad lyg ir savame stiliuje, tik ne taip smagu kaip anksčiau. Ties trečia serija sužinojau, kad šis sezonas paskutinis. Gal todėl siužete drama ėmė imti viršų, o komedijiniai elementai ir momentai, kai "skauda moralę" nuėjo į antrą planą. Nustebino pora netikėtų ir, atrodytų, bereikalingų siužeto posūkių. Gal jais bandė kompensuoti artėjantį vadinamąjį happy end'ą? Pati pabaiga kiek per greitai ir per paprastai susidėliojo, bet pilmuose, matyt, kitaip ir būti negali - atskiro serialo pabaigai juk nesuksi ;) Apskritai, pasirodė, kad chebrai tiesiog atsibodo tą serialą sukti ir nusprendė parišti tiesiog čia ir dabar. Ką padarysi...
"teka gyvenimėlis šiknos grioveliu..." c.p. E.M.
fakjupypl
Kanibalas
Posts: 984
Joined: 2005-10-05, 23:20
Location: Vilnius

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by fakjupypl »

Transporter: The Series (2012)
Žinia, kad Transporter 3 dar nepabaiga, kad dar yra ir serialas nuteikė optimizuojančiai. Pradžioje.
Žinoma, Frank'ą turėjo įkūnyti kažkas kitas, bet tai kaip ir buvo galima numanyti. Tikriausiai didžiausias ir nemaloniausias siurprizas - Transporteris dirba nevienas. Turi telefono operatorę - sekretorę - hakerę ir dar kažkokį velnią. Žodžiu, dabar jis - dušmanas :D Be to, žaidime dalyvauja ir jo kažkoks, neva, fricas draugas mechanikas. Kitas užknisęs dalykas - tos trilogijoje matytos nerašytos taisyklės ir tai, kad jas reikia laužyti kone kiekvienoje serijoje. Apskritai, susidarė toks vaizdas, kad Transporteris tapo geruoju samariečiu, staiga atsukančiu nugarą klientui ir imančiu dalyti gėrį kibirais į kairę ir į dešinę (nuo vidurio sezono būta keletos dalių su išimtimis). Prie to, priešingai nei Statham'o įkūnytas herojus, kuris santūriai dirbo savo darbą, šis dažniau būdavo išsiviepęs, laidė bajerius ir kabino mergas, kurių, jei apgirtusios semgenėlės gerai įsisavino info, būdavo pateikiama kone kiekvienoje serijoje po naują...
CGI vietomis negalėjo neskaudinti akių, bet kaip serialui iš teliko, tai dar galima atleisti. To paties negalėčiau pasakyti apie scenas, kur su Aude lakstoma pavirtus ant dviejų šononių ratų. Kartą ant durniaus, žinoma, galima :D
Apskritai, kai kurios serijos rodėsi neišbaigtos - gal tų keturiasdešimt kelių minučių ir mažoka istorijai atskleisti nuo A iki Z.
Tiesa, smagu buvo matyti trilogijoje jau matytą inspektorių Tarconi - F.Berléand'ą. O operatorės išorinis grožis į galą ėmė džiuginti akį ;)
Vaikigaliams iš pradinės, matyt, tai galėtų tapti kažkuo, kas vėliau kels tokius prisiminimus, kokie man sukyla prisiminus The A-Team. Trumpai tariant, brangus, blizgantis, bet vistik pusfabrikatis... Nežinau. Juodos Audi ir kostiumo nepakanka ;) Žodžiu, ne tas pats :)
p.s. čia apie pirmą sezoną, antro, berods, dar nėr ;)
"teka gyvenimėlis šiknos grioveliu..." c.p. E.M.
Eikantas
Kanibalas
Posts: 706
Joined: 2007-03-24, 06:33
Location: Vilnius

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by Eikantas »

Game 0f Thrones valdo
redvirus
Kanibalas
Posts: 761
Joined: 2007-01-19, 17:38
Location: Vilnius

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by redvirus »

Paskutiniu metu peržiūrėjau keletą naujų tv series, tai ta proga galiu pasidalinti savo nuomone.

Vikings (2013) - iš pradžių gana skeptiškai žiūrėjau į šitą reikalą. Kilo mintis, kad tai tiesiog Spartacus kopija, tik su vikingais. Plius dar "History" kanalas, tai pirmą seriją įsijungiau daug nesitikėdamas, bet likau maloniai nustebęs. Gera ir stipri sauja pagonybės ir šiaurietiškos mitologijos, ilgų barzdų, ir krikščionių kraujo. Žinoma, kiek šis serials atitinka realius istorinius faktus - jau kitas klausimas, bet žiūrėjau nelygindamas, pajungus suspension of disbelief, ir pirmas sezonas susižiūrėjo beveik vienu prisėdimu. Antrasis sezonas lyg ir numatomas 2014-aisiais, tikiuosi nebus atšauktas.

House of Cards (2013 - ...) - kaip ir su Vikings, šis serialas kėlė abejonių, 1990-ųjų UK serialo remake'as, gamintas tiesiai į Netflix ir panašiai. Bet džiugu, kad vėl abejonės buvo panaikintos. Originalo nematęs, bet ši versija pasirodė gana stipri ir žinoma pagrindinė to priežastis yra Kevin Spacey. Gali pasirodyti, kad serialas apie politikos virtuvę bus gana sausas, bet House of Cards pirmasis sezonas buvo solidi drama. Vėlgi - lauksiu antro sezono.
"If two grown men can't make a pervert happy for a few minutes, in order to watch a film about zombies, then maybe we should all just move to Iran!"
Edgaras
Neputiovas
Posts: 6
Joined: 2016-12-09, 22:10

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by Edgaras »

The OA

Visai neseniai radau netflixe. Keistai įdomus, psichologinis Sci-fi serialas.
Otis
Išplėš tau širdį
Posts: 102
Joined: 2007-05-08, 21:03
Location: Vilnius

Re: Paskutinis matytas TV Show/Series.

Post by Otis »

Gladbeck (2018). Dviejų dalių vokiečių mini serialas apie 1988 rugpjūtį vykusią įkaitų dramą. Dėl nevykusių žiniasklaidos ir policijos veiksmų tapęs neeiliniu įvykiu. Žmonės dažnai mėgsta skųstis apie filmuose vykstančius nelogiškumus, nerealistiškus sprendimus. Bet pasirodo realiam gyvenime to absurdo yra ne ką mažiau. Serialas pastatytas labai gerai, įtraukė iškart. Puikiai atkurtas laikmetis, realistiška vaidyba, kone kadras į kadrą atkurtas pagal esamas medžiagas. Geriausia žiūrėti nesidomėjus istorija. O jei jau esat iš anksčiau susipažinę, manau nenusivilsite peržūra. Trailerio būtinai nežiūrėti, parodo visą serialą. 10/10
Post Reply