Moderatoriai: Otis, ZeaLot, Slasher
bet kino fronte, kiek pastebėjau skandinavai siaubu ypatingai nepasižymi, dominuoja istorinės ir ypač socialinės dramos.
Eikantas rašė: Bergmanas - tai pavardė, kurią, kaip ir Felinio bei Tarkovskio, turi žinoti bei garbinti kiekvienas labai rimtas rimtojo kino mėgėjas ...
Slasher rašė:Eikantas rašė: Bergmanas - tai pavardė, kurią, kaip ir Felinio bei Tarkovskio, turi žinoti bei garbinti kiekvienas labai rimtas rimtojo kino mėgėjas ...
ir garbinu, ir žinau bet po pusvalandžio Fani ir Aleksandro peržiūros nesiryžtu imtis kito jo filmo![]()
bet režisierius jis geras
.
Daug girdėjęs gero apie šitą Vargtimmen, gal ir reiks nusiteikti labai rimtai ir rimtai pažiūrėt. tikiuos
Eikantas rašė:he he hena žinoma jie geri režisieriai, bet šitam mano pasisakyme buvo ir ironijos apie mano manymu tam tikrą jų overrated statusą tarp kai kurių kino snobų ir kritikų.
Eikantas rašė:"Vargtimmen" aka "Hour of the Wolf", Ingmar Bergman, 1968.
Levas rašė:The Green Butchers
Nebesuprantu šiais laikais, kas vadinama komedija. Pažiūrėjęs šitą filmą nesuprantu dar labiau. Arba mano humoro jausmas visiškai iškrypęs ir man juokingi tik south parkom, simpsonų ir kiti "juokeliai apie antrą galą", arba ten buvo visiškai totaliai nei iš tolo nenešantis filmas į komediją. Ant galo filmo buvau visiškai užsigrūzinęs, bet vidus šokinėjo iš džiaugsmo, nes filmas buvo daug geresnis nei tikėjausi. Filmas labai skandinaviškas sakyčiau. Ramus, melancholiškas, su vietom išlendančiais nuostabiais vaizdais, užmušančiomis mintimis ir idėjom ir t.t. šaltas, ramus ir gilus filmas. Apie du kolegas, mėsininko padėjėjus, kurie nusprendžia atidaryti savo mėsos krautuvėlę. Klientų nėra, nes visi perka kitoje mėsinėje jau pagarsėjusias dešras. Kartą atėjęs elektrikas, taisyti elektros šaldymo patalpoje netyčia uždaromas ir aukštiems ROTARY klubo nariams kaip chickie-wickie pateikiami marinuoti elektriko kojos filė. žodžiu, viskas vystosi labai įdomiai, įsipina meilės, šeimos scenos ir apskritai, visi veiksmai, žodžiai ir t.t. perleidžiami per žmogaus vidų. Po tokio filmo tikrai nesinori daugiau sakyti nei žodžio. Jie beprasmiški. Privalomas žiūralas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių