Faces of death

Pokalbiai apie siaubo filmus

Moderators: Slasher, Otis, ZeaLot

Doberman
Neputiovas
Posts: 7
Joined: 2007-01-05, 00:18
Location: Klaipeda

Post by Doberman »

Kazkada buvo internete. Vadinosi berods Neparodyti tv kadrai(nepamenu kaip tiksliai angliskai). Ir ten buvo labai daug nuzudymu, nusizudimu ir kitu nelaimingu atsitikimu.
Slasher
Adminas
Adminas
Posts: 1762
Joined: 2005-10-05, 22:59
Location: Kaunas

Post by Slasher »

dar yra japonų atsakas į Face of death ir panašius. Death File: Yellow ir Death File: Black. Prieš kurį laiką plaukiojo nete, dabar gal ir sunkiau susišaudyt.
Neblogas tokio tipo filmas yra Executions (1995). Nėra labai žiaurus, bet pačios mirties vykdymo bausmių nuotaikos palieka vietos apmąstymams.
redvirus
Kanibalas
Posts: 761
Joined: 2007-01-19, 17:38
Location: Vilnius

Post by redvirus »

Doberman wrote:Kazkada buvo internete. Vadinosi berods Neparodyti tv kadrai(nepamenu kaip tiksliai angliskai). Ir ten buvo labai daug nuzudymu, nusizudimu ir kitu nelaimingu atsitikimu.
Pavadinimas būtų Banned from Television (kartais trumpina Banned from TV). žiūrimas. Ten yra ir mirtimi ir stebuklingu išgyvenimu pasibaigusių istorijų. Yra ir šiaip tokių nę i temą - pvz.: per pavasario atostogų fiestą laive šokančios pusnuogės ir nuogos merginos (aišku reikalo jos baisiai negadina :) ).

IMDB
"If two grown men can't make a pervert happy for a few minutes, in order to watch a film about zombies, then maybe we should all just move to Iran!"
Necrofrozia
Nuliovas
Posts: 3
Joined: 2012-04-05, 12:14
Location: Sostine

Re: Faces of death

Post by Necrofrozia »

Sis filmas nebloga ispudi paliko man paauglystej. Atrodo dominantis, bet vis dar ne pakankamai sokiruojantis. Siandien ziuresiu ji is naujo, galbut nuomone pasikeis. :)
Post Reply